Sponzorji

Tecnifibre

Podjetje Tecnifibre je relativno mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1979. Takrat so začeli z izdelovanjem teniških loparjev predvsem za ljubitelje tenisa, vendar so kmalu z vložki v najnaprednejše tehnologije, začeli izdelovati tudi teniške loparje namenjene profesionalnim igralcem. Leta 2013 je Tecnifibre postal uradni partner ATP World Tour-a. Poleg Aljaža Bedeneta z njihovimi loparji igra tudi Janko Tipsarević.
Želja podjetja je, da tenisaču, ki igra z njihovimi izdelki, razvijejo lopar, ki bo prilagojen le njemu. Sami zase pravijo, da njihov izdelek daje neverjeten občutek pri igranju in priložnost, da igralec resnično verjame vase in v svoje udarce.

Adidas

Adidas, ki ga je leta 1948 ustanovil Adolf Dassler, je Nemško podjetje, ki razvija in proizvaja športno opremo in športne dodatke. Adidas je znan po svojih športnih copatih, oblačilihin, torbah, urah, očalih… Adidas je največji proizvajalec športne opreme v Nemčiji in Evropi ter drugi največji proizvajalec športne opreme na svetu.
Poleg Aljaža Adidas oblači tudi Gilles Simon, Jo-Wilfrieda Tsongaja, Ano Ivanovič in še mnoge druge športnike.


 

Plan

Plan, business & personal vehicle acquisition, so vodilna družba za poslovni in osebni prevzem vozil. Sedež imajo v Epping, Essex (UK) in ponujajo svoje storitve prodaje in izposoje vozil na lokalni in globalni ravni že od leta 1998. Bili so ena izmed prvih lizinških avtomobilskih podjetij na spletu in imajo več kot 17 let izkušenj pomoči strankam najti najboljšo ceno avtomobilov in kombijev za poslovno in osebno uporabo. Zaradi njihovega dolgoletnega dobrega ugleda v industriji, imajo dostop do vseh družb, ki omogočajo financiranje vozil. To jim omogoča ponuditi najboljše možne cene za vsa vozila skozi vse leto.

Pro4Life

logo

Pro4Life ima fantastično paleto izdelkov za zdrav življenjski slog, ki naredijo vaš obrok tako okusnejši kot tudi bolj zdrav. Njihova ekipa strokovnjakov je izbrala najčistejše sestavine za njihovo paleto izdelkov, saj konzervansi v Pro4Life niso dovoljeni. Njihovi izdelki ponujajo odlične nadomestke okusa za vse izdelke z veliko vsebnostjo sladkorja. To uporabnikom da nadzor, da si sestavijo obroke tako, da le ti vsebujejo visoko vsebnost beljakovin in nizko vsebnost sladkorja.


Descargar musica